|
|
|
|
LEADER |
01323ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp59718 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rusz, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Bacteriocins produced by lactic acid bacteria and their use in the food industry
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 63 s. (92 587 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a konzervace potravin
|
653 |
|
|
|a bioprezervace
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
653 |
|
|
|a food preservation
|
653 |
|
|
|a biopreservation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Purevdorj, Khatantuul
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47367
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|