Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rusz, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Purevdorj, Khatantuul (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 63 s. (92 587 znaků)

Cover

LEADER 01323ntm a22003377u 4500
001 zp59718
041 |a cze 
100 1 |a Rusz, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství 
246 |a Bacteriocins produced by lactic acid bacteria and their use in the food industry 
260 |c 2021 
300 |a 63 s. (92 587 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a bakteriociny 
653 |a konzervace potravin 
653 |a bioprezervace 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a bacteriocins 
653 |a food preservation 
653 |a biopreservation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Purevdorj, Khatantuul  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47367  |y Plný text v Digitální knihovně UTB