Zpracování ryb a rybích výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pobořilová, Nikola (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 39 s.

Cover

LEADER 01163ntm a22003377u 4500
001 zp59717
041 |a cze 
100 1 |a Pobořilová, Nikola  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování ryb a rybích výrobků 
246 |a Processing of Fish and Fish Products 
260 |c 2022 
300 |a 39 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ryba 
653 |a produkty z ryb 
653 |a zpracování ryb 
653 |a popis ryb 
653 |a fish 
653 |a fish products 
653 |a fish processing 
653 |a description of fish 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50548  |y Plný text v Digitální knihovně UTB