Mikroflóra spontánně kvašených piv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Agáta (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 66 s. (107 246 znaků)

Cover

LEADER 01152ntm a22003137u 4500
001 zp59709
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Agáta  |4 dis 
245 1 0 |a Mikroflóra spontánně kvašených piv 
246 |a Microflora of Spontaneous Fermented Beers 
260 |c 2022 
300 |a 66 s. (107 246 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a spontánně kvašené pivo 
653 |a mikroflóra 
653 |a fermentace 
653 |a spontaneously fermented beer 
653 |a microflora 
653 |a fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50856  |y Plný text v Digitální knihovně UTB