Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dikoras, Vít (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
pH
WBS
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01283ntm a22003857u 4500
001 zp59706
041 |a cze 
100 1 |a Dikoras, Vít  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků 
246 |a Evaluation of the progress of changes in fermented meat products 
260 |c 2021 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentace masa 
653 |a studené uzení 
653 |a aktivita vody 
653 |a pH 
653 |a barva 
653 |a WBS 
653 |a fermented meat 
653 |a cold smoking 
653 |a water activity 
653 |a pH 
653 |a colour 
653 |a WBS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47358  |y Plný text v Digitální knihovně UTB