|
|
|
|
LEADER |
01283ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp59706 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dikoras, Vít
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení průběhu změn u fermentovaných masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Evaluation of the progress of changes in fermented meat products
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentace masa
|
653 |
|
|
|a studené uzení
|
653 |
|
|
|a aktivita vody
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a WBS
|
653 |
|
|
|a fermented meat
|
653 |
|
|
|a cold smoking
|
653 |
|
|
|a water activity
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a colour
|
653 |
|
|
|a WBS
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47358
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|