Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čalová, Alice (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
pH
Physical Description: 47 s. (57 675)

Cover

LEADER 01368ntm a22003857u 4500
001 zp59705
041 |a cze 
100 1 |a Čalová, Alice  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování vybraných parametrů modelových vzorků fermentovaných masných výrobků 
246 |a Monitoring of Selected Parameters of Model Sausages Samples 
260 |c 2022 
300 |a 47 s. (57 675) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a startérové kultury 
653 |a fermentace 
653 |a pH 
653 |a vodní aktivita 
653 |a barva 
653 |a fermented meat products 
653 |a starter cultures 
653 |a fermentation 
653 |a pH 
653 |a water activity 
653 |a colour 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50982  |y Plný text v Digitální knihovně UTB