Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv sterilačního záhřevu na j...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Škubníková, Marie (Dissertant)
Other Authors Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
sterilační záhřev
sterilace
tavený sýr
tavená sýrová omáčka
amoniak
tiobarbiturové číslo
barva
sterilization heat
sterilization
processed cheese
processed cheese sauce
ammonia
tiobarbituric number
colour
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description67 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
    by: Michalcová, Nela
    Published: 2020
  • Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
    by: Štěpánek, Lubomír
    Published: 2005
  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: 2020
  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: 2021
  • Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vojtíková, Lucie
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025