Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmigurová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 68, 87 047

Cover

LEADER 01380ntm a22003737u 4500
001 zp59698
041 |a cze 
100 1 |a Šmigurová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků 
246 |a Effect of Sterilization Regimes on the Rheological and Textural Properties of Processed Cheese Products 
260 |c 2021 
300 |a 68, 87 047 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavené sýry 
653 |a tavené sýrové omáčky 
653 |a sušina 
653 |a tuk v sušině 
653 |a texturní analýza 
653 |a reologie 
653 |a processed cheese 
653 |a processed cheese spreads 
653 |a dry matter 
653 |a fat in dry matter content 
653 |a textural analysis 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47353  |y Plný text v Digitální knihovně UTB