|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59692 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Machů, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv různých hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti mléčných dezertů
|
| 246 |
|
|
|a The effect of various hydrocolloids on the viscoelastic properties of dairy desserts
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 71 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mléčné dezerty
|
| 653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
| 653 |
|
|
|a nositele škrobu
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a kvalita
|
| 653 |
|
|
|a dairy desserts
|
| 653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
| 653 |
|
|
|a starch carriers
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 653 |
|
|
|a quality
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47347
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|