Plynotvorná schopnost bezlepkových těst

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horutová, Radka (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01131ntm a22003257u 4500
001 zp59688
041 |a cze 
100 1 |a Horutová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Plynotvorná schopnost bezlepkových těst 
246 |a Ability of Gluten-free Dough to Produce Leavening Gas 
260 |c 2021 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a bezlepkové těsto 
653 |a kypřicí plyn 
653 |a celiakie 
653 |a gluten - free bread 
653 |a gluten-free dough 
653 |a leavening gas 
653 |a celiac disease 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47343  |y Plný text v Digitální knihovně UTB