|
|
|
|
LEADER |
01373ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp59687 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vítková, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
|
246 |
|
|
|a Effect of the Preparation Process and Grinding on Antioxidant Properties of Coffee
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a káva
|
653 |
|
|
|a velikost částic
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a elektrická vodivost
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a coffee
|
653 |
|
|
|a particle size
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a electrical conductivity
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47342
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|