Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomanová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 76 s. (96 835 znaků)

Cover

LEADER 01069ntm a22003017u 4500
001 zp59685
041 |a cze 
100 1 |a Tomanová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů 
246 |a Properties of mixture for ice cream production 
260 |c 2021 
300 |a 76 s. (96 835 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražený krém 
653 |a k-karagenan 
653 |a furcellaran 
653 |a frozen cream 
653 |a k-carrageenan 
653 |a furcellaran 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47341  |y Plný text v Digitální knihovně UTB