|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp59682 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
|
246 |
|
|
|a Evaluation of selected properties of gluten-free flours with the addition of edible insects
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
653 |
|
|
|a fortifikace jedlým hmyzem
|
653 |
|
|
|a Potemník moučný
|
653 |
|
|
|a kynutí
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a gluten-free diet
|
653 |
|
|
|a fortification with edible insects
|
653 |
|
|
|a Darkling flour
|
653 |
|
|
|a leavening
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47338
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|