|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59682 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ševčíková, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu
|
| 246 |
|
|
|a Evaluation of selected properties of gluten-free flours with the addition of edible insects
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 73 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a celiakie
|
| 653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
| 653 |
|
|
|a fortifikace jedlým hmyzem
|
| 653 |
|
|
|a Potemník moučný
|
| 653 |
|
|
|a kynutí
|
| 653 |
|
|
|a celiac disease
|
| 653 |
|
|
|a gluten-free diet
|
| 653 |
|
|
|a fortification with edible insects
|
| 653 |
|
|
|a Darkling flour
|
| 653 |
|
|
|a leavening
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47338
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|