Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ševčíková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01290ntm a22003497u 4500
001 zp59682
041 |a cze 
100 1 |a Ševčíková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení vybraných vlastností bezlepkových mouk s přídavkem jedlého hmyzu 
246 |a Evaluation of selected properties of gluten-free flours with the addition of edible insects 
260 |c 2021 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a celiakie 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a fortifikace jedlým hmyzem 
653 |a Potemník moučný 
653 |a kynutí 
653 |a celiac disease 
653 |a gluten-free diet 
653 |a fortification with edible insects 
653 |a Darkling flour 
653 |a leavening 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47338  |y Plný text v Digitální knihovně UTB