Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Plánková, Debora (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01256ntm a22003977u 4500
001 zp59680
041 |a cze 
100 1 |a Plánková, Debora  |4 dis 
245 1 0 |a Fortifikace pizza těst jedlým hmyzem 
246 |a Fortification of pizza dough by edible insects 
260 |c 2021 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlý hmyz 
653 |a fortifikace 
653 |a těsto 
653 |a pizza 
653 |a potemník moučný 
653 |a aminokyseliny 
653 |a minerální látky 
653 |a edible insect 
653 |a fortification 
653 |a dough 
653 |a pizza 
653 |a mealworm 
653 |a amino acids 
653 |a mineral substances 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47337  |y Plný text v Digitální knihovně UTB