|
|
|
|
LEADER |
01267ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp59674 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Indráčková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The effect of powdered dairy ingredients on the quality of processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 97 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a lyofilizovaný prášek
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a přírodní sýr
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a Lyophilized powder
|
653 |
|
|
|a Quality
|
653 |
|
|
|a Natural cheese
|
653 |
|
|
|a Rheological properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47331
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|