Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Indráčková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01267ntm a22003497u 4500
001 zp59674
041 |a cze 
100 1 |a Indráčková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv práškových mléčných ingrediencí na kvalitu tavených sýrů 
246 |a The effect of powdered dairy ingredients on the quality of processed cheese 
260 |c 2021 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a lyofilizovaný prášek 
653 |a kvalita 
653 |a přírodní sýr 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a Processed cheese 
653 |a Lyophilized powder 
653 |a Quality 
653 |a Natural cheese 
653 |a Rheological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47331  |y Plný text v Digitální knihovně UTB