Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Družbík, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
TPA
Physical Description: 68 s

Cover

LEADER 01277ntm a22004217u 4500
001 zp59672
041 |a cze 
100 1 |a Družbík, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik 
246 |a Effect of Sterilization Regimes on the Quality of Pate 
260 |c 2021 
300 |a 68 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tepelné ošetření 
653 |a pasterace 
653 |a sterilace 
653 |a paštika 
653 |a amoniak 
653 |a TBARS 
653 |a barva 
653 |a TPA 
653 |a reologie 
653 |a heat treatment 
653 |a pate 
653 |a reology 
653 |a TPA 
653 |a TBARS 
653 |a colour 
653 |a ammonia 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47329  |y Plný text v Digitální knihovně UTB