Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv postupného přidávání vody...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Číhalová, Wendy (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
tavený sýr
reologie
texturní profilová analýza
processed cheese
rheology
texture profile analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description90 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
    by: Havranová, Markéta
    Published: 2012
  • Vliv přídavku biologicky aktivních látek na texturní a organoleptické vlastnosti tavených sýrů
    by: Nekvapil, Jiří
    Published: 2014
  • Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Novák, Pavel
    Published: 2013
  • Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Galiová, Lucie
    Published: 2011
  • Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vaškových, Lucie
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025