|
|
|
|
LEADER |
01287ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp59664 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bábková, Dagmar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
|
246 |
|
|
|a Selected Factors Influencing the Biogenic Amines Reduction by Lactobacillus casei
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 62 stran (72981 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus casei
|
653 |
|
|
|a faktory ovlivňující degradaci
|
653 |
|
|
|a kultivace
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Lactobacillus casei
|
653 |
|
|
|a factors influencing degradation
|
653 |
|
|
|a culture
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47325
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|