catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Optimalizace přípravy želatin...
  • Holdings

Optimalizace přípravy želatin z kuřecího kostního odpadu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dujka, Milan (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
kuřecí kostní separát
želatina
enzymové kondicionování
demineralizace
extrakce
chicken bone separator
gelatin
enzymatic conditioning
demineralization
extraction
diplomová práce
Physical Description: 85 s. (135888 znaků), 4 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
    by: Dvořák, Jakub
    Published: (2020)
  • Příprava potravinářských želatin z kuřecího kolagenu
    by: Havelková, Adéla
    Published: (2019)
  • Kuřecí běháky jako netradiční surovina pro přípravu želatin a hydrolysátů
    by: Havelková, Adéla
    Published: (2016)
  • Zpracování bílkovinného odpadu z výroby strojně odděleného masa
    by: Dujka, Milan
    Published: (2019)
  • Zpracování odpadních bílkovin z kuřecího odkosťovače na kolagenní produkty
    by: Krybus, Daniel
    Published: (2019)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...