Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Sledování technologických vlas...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Sledování technologických vlastností u játrových paštik s přídavkem furceralanu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Štefunko, František (Dissertant)
Other Authors Gál, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2021
Subjects
furcelaran
karagenan
játrovka
furcellaran
carrageenan
liver pate
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description62 s. (76 539 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
    by: Tomanová, Marcela
    Published: 2021
  • Možnosti náhrady NaCl ve sterilovaných kuřecích játrových paštikách
    by: Smolková, Michaela
    Published: 2021
  • Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
    by: Martinek, Jakub
    Published: 2019
  • Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik
    by: Novotná, Tereza
    Published: 2022
  • Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
    by: Lyčková, Natálie
    Published: 2023

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025