|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp59421 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Pakhofferová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika surovin v asijské gastronomii
|
| 246 |
|
|
|a Characteristic of raw materials in Asian gastronomy
|
| 260 |
|
|
|c 2021
|
| 300 |
|
|
|a 73 s. 90 992
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a suroviny asijské gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a asijská gastronomie
|
| 653 |
|
|
|a koření
|
| 653 |
|
|
|a tropické ovoce
|
| 653 |
|
|
|a tropická zelenina
|
| 653 |
|
|
|a řasy
|
| 653 |
|
|
|a chilli
|
| 653 |
|
|
|a luštěniny
|
| 653 |
|
|
|a houby
|
| 653 |
|
|
|a fermentované výrobky
|
| 653 |
|
|
|a omáčky
|
| 653 |
|
|
|a kimči
|
| 653 |
|
|
|a Raw Asian cuisine
|
| 653 |
|
|
|a Asian cuisine
|
| 653 |
|
|
|a spices
|
| 653 |
|
|
|a tropical fruits
|
| 653 |
|
|
|a tropical vegetables
|
| 653 |
|
|
|a seaweed
|
| 653 |
|
|
|a chilli
|
| 653 |
|
|
|a beans
|
| 653 |
|
|
|a mushrooms
|
| 653 |
|
|
|a fermented products
|
| 653 |
|
|
|a sauces
|
| 653 |
|
|
|a kimch
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47188
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|