Charakteristika surovin v asijské gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pakhofferová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Ondrášová, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 73 s. 90 992

Cover

LEADER 01677ntm a22005297u 4500
001 zp59421
041 |a cze 
100 1 |a Pakhofferová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika surovin v asijské gastronomii 
246 |a Characteristic of raw materials in Asian gastronomy 
260 |c 2021 
300 |a 73 s. 90 992 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a suroviny asijské gastronomie 
653 |a asijská gastronomie 
653 |a koření 
653 |a tropické ovoce 
653 |a tropická zelenina 
653 |a řasy 
653 |a chilli 
653 |a luštěniny 
653 |a houby 
653 |a fermentované výrobky 
653 |a omáčky 
653 |a kimči 
653 |a Raw Asian cuisine 
653 |a Asian cuisine 
653 |a spices 
653 |a tropical fruits 
653 |a tropical vegetables 
653 |a seaweed 
653 |a chilli 
653 |a beans 
653 |a mushrooms 
653 |a fermented products 
653 |a sauces 
653 |a kimch 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ondrášová, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47188  |y Plný text v Digitální knihovně UTB