|
|
|
|
LEADER |
01677ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp59421 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pakhofferová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika surovin v asijské gastronomii
|
246 |
|
|
|a Characteristic of raw materials in Asian gastronomy
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 73 s. 90 992
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a suroviny asijské gastronomie
|
653 |
|
|
|a asijská gastronomie
|
653 |
|
|
|a koření
|
653 |
|
|
|a tropické ovoce
|
653 |
|
|
|a tropická zelenina
|
653 |
|
|
|a řasy
|
653 |
|
|
|a chilli
|
653 |
|
|
|a luštěniny
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a fermentované výrobky
|
653 |
|
|
|a omáčky
|
653 |
|
|
|a kimči
|
653 |
|
|
|a Raw Asian cuisine
|
653 |
|
|
|a Asian cuisine
|
653 |
|
|
|a spices
|
653 |
|
|
|a tropical fruits
|
653 |
|
|
|a tropical vegetables
|
653 |
|
|
|a seaweed
|
653 |
|
|
|a chilli
|
653 |
|
|
|a beans
|
653 |
|
|
|a mushrooms
|
653 |
|
|
|a fermented products
|
653 |
|
|
|a sauces
|
653 |
|
|
|a kimch
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Ondrášová, Monika
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47188
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|