catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Možnosti využití aktivních lát...
Možnosti využití aktivních látek z jedlého hmyzu v kosmetických přípravcích
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Pohanková, Michaela
(Dissertant)
Other Authors:
Černeková, Martina
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2021
Subjects:
Jedlý hmyz
aktivní látky z jedlého hmyzu
kosmetika
Edible insects
active substances from edible insects
cosmetics
diplomová práce
Physical Description:
113s. (143 244 znaků)
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv přídavku aktivních látek z jedlého hmyzu do vlasové kosmetiky na mechanické vlastnosti vlasu
by: Pohanková, Michaela
Published: (2019)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Význam vybraných druhů hmyzu v gastronomii
by: Řezníček, Stanislav
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základní technologické operace pro výrobky z jedlého hmyzu
by: Vychodil, Radek
Published: (2022)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Přístupy ke studiu mikrobiální diverzity potravin
by: Holas, Ondřej
Published: (2015)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
by: Suchánková, Jiřina
Published: (2016)
×
Loading...