Příprava a charakterizace emulzních systémů na bázi nanocelulosy a proteinu vhodných pro lyofilizaci

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hlaváčová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Urbánková, Lucie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
CNC
CAS
Physical Description: 89 s. (136 085 znaků)

Cover

LEADER 01540ntm a22004577u 4500
001 zp59070
041 |a cze 
100 1 |a Hlaváčová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava a charakterizace emulzních systémů na bázi nanocelulosy a proteinu vhodných pro lyofilizaci 
246 |a Preparation and Characterization of Emulsion Systems Based on Nanocellulose and Protein Suitable for Lyophilisation 
260 |c 2021 
300 |a 89 s. (136 085 znaků) 
500 |a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a emulze 
653 |a enkapsulace lyofilizace 
653 |a kryoprotektant 
653 |a CNC 
653 |a CAS 
653 |a glukóza 
653 |a mannitol 
653 |a sacharóza 
653 |a kurkumin 
653 |a emulsion 
653 |a encapsulation 
653 |a lyophilization 
653 |a cryoprotectant 
653 |a CNC 
653 |a CAS 
653 |a glucose 
653 |a mannitol 
653 |a sucrose 
653 |a curcumin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Urbánková, Lucie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/46908  |y Plný text v Digitální knihovně UTB