|
|
|
|
LEADER |
01426ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp57787 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Palová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby
|
246 |
|
|
|a Suggestion for the Installation of Business Continuity Management in the Proces of Food Production
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 88 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Rizikové inženýrství
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bezpečnost potravin
|
653 |
|
|
|a Business Continuity Management
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a potravinářský podnik
|
653 |
|
|
|a risk management
|
653 |
|
|
|a food safety
|
653 |
|
|
|a Business Continuity Management
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a food business
|
653 |
|
|
|a risk management
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Heinzová, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/46220
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|