Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zvonková, Monika (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 88 s (85 085)

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp56696
041 |a cze 
100 1 |a Zvonková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy 
246 |a Guar gum and arabic gum as stabilizers for mayonnaise 
260 |c 2021 
300 |a 88 s (85 085) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a majonéza 
653 |a guarová guma 
653 |a arabská guma 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a mayonnaise 
653 |a guar gum 
653 |a gum arabic 
653 |a texural properties 
653 |a rheological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49398  |y Plný text v Digitální knihovně UTB