|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56695 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Vojtíková, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
|
| 246 |
|
|
|a The impact of casein proteins on the viscoelastic properties of processed cheese sauces
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 76 s. (107 923 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
| 653 |
|
|
|a kyselý kasein
|
| 653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
| 653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
| 653 |
|
|
|a acid casein
|
| 653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
| 653 |
|
|
|a viscoelastic properties
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49397
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|