Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Kvalita pečiva z netradičních...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Přepechalová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
kvalita bezlepkového pečiva
bezlepkové suroviny
netradiční marginální suroviny
nedostatky bezlepkového pečiva
texturní profilová analýza
texturní vlastnosti
quality of gluten free products
gluten free raw materials
non-traditional/marginal gluten raw materials
absences of gluten free products
texture profile analysis
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description95 s.+ 2 s., (169 478 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
    by: Musilová, Eliška
    Published: 2019
  • Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
    by: Křupka, Pavel
    Published: 2017
  • Projekt bezlepkové pekárny
    by: Masaříková, Michaela
    Published: 2014
  • Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta
    by: Volná, Simona
    Published: 2024
  • Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
    by: Matějková, Kateřina
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025