Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrůjová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 85 s. (18 177 znaků)

Cover

LEADER 01303ntm a22003617u 4500
001 zp56689
041 |a cze 
100 1 |a Petrůjová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin 
246 |a Cetraria islandica as Non-traditional Raw Materials of Food 
260 |c 2020 
300 |a 85 s. (18 177 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lišejník islandský 
653 |a Cetraria islandica 
653 |a sušenky 
653 |a müsli směsi 
653 |a nutriční analýza 
653 |a Icelandic lichen 
653 |a Cetraria islandica 
653 |a biscuits 
653 |a muesli mixtures 
653 |a nutritional analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49391  |y Plný text v Digitální knihovně UTB