|
|
|
|
LEADER |
01303ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56689 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Petrůjová, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
|
246 |
|
|
|a Cetraria islandica as Non-traditional Raw Materials of Food
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 85 s. (18 177 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lišejník islandský
|
653 |
|
|
|a Cetraria islandica
|
653 |
|
|
|a sušenky
|
653 |
|
|
|a müsli směsi
|
653 |
|
|
|a nutriční analýza
|
653 |
|
|
|a Icelandic lichen
|
653 |
|
|
|a Cetraria islandica
|
653 |
|
|
|a biscuits
|
653 |
|
|
|a muesli mixtures
|
653 |
|
|
|a nutritional analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49391
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|