|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56688 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Poledníková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
|
246 |
|
|
|a The effect of wheat flour characteristics on muffin textural characteristics
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 57 s. (11 562 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a suroviny
|
653 |
|
|
|a muffin
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
653 |
|
|
|a basic raw materials
|
653 |
|
|
|a muffin
|
653 |
|
|
|a textural characteristics
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49390
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|