Vliv složení mastných kyselin na stabilitu tradičních a netradičních rostlinných olejů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ondroušková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
DSC
Physical Description: 116 s (18227 znaků)

Cover

LEADER 01438ntm a22003857u 4500
001 zp56467
041 |a cze 
100 1 |a Ondroušková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv složení mastných kyselin na stabilitu tradičních a netradičních rostlinných olejů 
246 |a The effect of fatty acid profile on the stability non traditional and traditional plant oils 
260 |c 2020 
300 |a 116 s (18227 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rostlinné tuky a oleje 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a DSC 
653 |a FT-IR 
653 |a fluorescenční spektrometrie 
653 |a tepelná stabilita 
653 |a vegetable oils and fats 
653 |a gas chromatography 
653 |a DSC 
653 |a FT-IR 
653 |a fluorescence spectroscopy 
653 |a thermal stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49253  |y Plný text v Digitální knihovně UTB