|
|
|
|
LEADER |
01438ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp56467 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ondroušková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv složení mastných kyselin na stabilitu tradičních a netradičních rostlinných olejů
|
246 |
|
|
|a The effect of fatty acid profile on the stability non traditional and traditional plant oils
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 116 s (18227 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rostlinné tuky a oleje
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a DSC
|
653 |
|
|
|a FT-IR
|
653 |
|
|
|a fluorescenční spektrometrie
|
653 |
|
|
|a tepelná stabilita
|
653 |
|
|
|a vegetable oils and fats
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
653 |
|
|
|a DSC
|
653 |
|
|
|a FT-IR
|
653 |
|
|
|a fluorescence spectroscopy
|
653 |
|
|
|a thermal stability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49253
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|