Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pasz, Daniel (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 72 s. (95021 znaků)

Cover

LEADER 01257ntm a22003617u 4500
001 zp56334
041 |a cze 
100 1 |a Pasz, Daniel  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb 
246 |a Evaluation of yield in processing of selected freshwater fish species 
260 |c 2020 
300 |a 72 s. (95021 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kapr 
653 |a pstruh 
653 |a rybí maso 
653 |a výtěžnost 
653 |a zpracování 
653 |a Yield 
653 |a Carp 
653 |a Trout 
653 |a Fish meat 
653 |a Processing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49173  |y Plný text v Digitální knihovně UTB