|
|
|
|
LEADER |
01257ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56334 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pasz, Daniel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb
|
246 |
|
|
|a Evaluation of yield in processing of selected freshwater fish species
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 72 s. (95021 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kapr
|
653 |
|
|
|a pstruh
|
653 |
|
|
|a rybí maso
|
653 |
|
|
|a výtěžnost
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a Yield
|
653 |
|
|
|a Carp
|
653 |
|
|
|a Trout
|
653 |
|
|
|a Fish meat
|
653 |
|
|
|a Processing
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49173
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|