|
|
|
|
LEADER |
01140ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp56333 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novotná, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
|
246 |
|
|
|a Weight loss during technological processing of pork
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vepřové maso
|
653 |
|
|
|a ztráty hmotnosti
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a pork
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49172
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|