Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotná, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01140ntm a22003137u 4500
001 zp56333
041 |a cze 
100 1 |a Novotná, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa 
246 |a Weight loss during technological processing of pork 
260 |c 2020 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vepřové maso 
653 |a ztráty hmotnosti 
653 |a gastronomie 
653 |a pork 
653 |a weight loss 
653 |a gastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49172  |y Plný text v Digitální knihovně UTB