Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nedbalová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01234ntm a22003377u 4500
001 zp56326
041 |a cze 
100 1 |a Nedbalová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané hydrokoloidy jako čiřicí činidla při výrobě piva a cidru 
246 |a Selected hydrocolloids as fining agents during the production of beer and cider 
260 |c 2021 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a cider 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a čiřicí činidla 
653 |a beer 
653 |a cider 
653 |a hydrocolloids 
653 |a clarifying agents 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49169  |y Plný text v Digitální knihovně UTB