Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minařík, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01363ntm a22003617u 4500
001 zp56323
041 |a cze 
100 1 |a Minařík, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů 
246 |a The effect of direct and indirect heating on the consistency of processed cheeses 
260 |c 2020 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Konzistence tavených sýrů 
653 |a přímý záhřev 
653 |a nepřímý záhřev 
653 |a tavené sýry 
653 |a viskozita 
653 |a Consistency of processed cheeses 
653 |a direct heating 
653 |a indirect heating 
653 |a processed cheeses 
653 |a viscosity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49167  |y Plný text v Digitální knihovně UTB