Využití přírodních extraktů jako antimikrobiálních a antibakteriálních přísad v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimeš, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 50 s. (10 302)

Cover

LEADER 01304ntm a22003137u 4500
001 zp56320
041 |a cze 
100 1 |a Klimeš, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Využití přírodních extraktů jako antimikrobiálních a antibakteriálních přísad v potravinářském průmyslu 
246 |a Application of Natural Extracts as Antimicrobial and Antibacterial Components in Food Stuff Industry 
260 |c 2020 
300 |a 50 s. (10 302) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikroorganismy 
653 |a metody stanovení 
653 |a antibakteriální látky 
653 |a microorganisms 
653 |a methods of determination 
653 |a antibacterial substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49165  |y Plný text v Digitální knihovně UTB