|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp56320 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Klimeš, Ondřej
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití přírodních extraktů jako antimikrobiálních a antibakteriálních přísad v potravinářském průmyslu
|
| 246 |
|
|
|a Application of Natural Extracts as Antimicrobial and Antibacterial Components in Food Stuff Industry
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 50 s. (10 302)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
| 653 |
|
|
|a metody stanovení
|
| 653 |
|
|
|a antibakteriální látky
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a methods of determination
|
| 653 |
|
|
|a antibacterial substances
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49165
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|