Kvalita zrna barevné pšenice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hamáček, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01181ntm a22003377u 4500
001 zp56307
041 |a cze 
100 1 |a Hamáček, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalita zrna barevné pšenice 
246 |a Quality of colored wheat grain 
260 |c 2020 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barevné odrůdy pšenice 
653 |a pekařská jakost 
653 |a fenolické sloučeniny 
653 |a antokyany 
653 |a colored wheat 
653 |a baking quality 
653 |a phenolic compounds 
653 |a anthocyanins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49157  |y Plný text v Digitální knihovně UTB