Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Faltusová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01337ntm a22003617u 4500
001 zp56303
041 |a cze 
100 1 |a Faltusová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení 
246 |a The Role of Food Antioxidants, Benefit our Health and Determination Options 
260 |c 2020 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Antioxidanty 
653 |a potraviny 
653 |a volné radikály 
653 |a oxidační stres 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a Antioxidants 
653 |a food 
653 |a free radicals 
653 |a oxidative stress 
653 |a antioxidant capacity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49156  |y Plný text v Digitální knihovně UTB