Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostál, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
tuk
fat
Physical Description: 49 s. (80 571 znaku).

Cover

LEADER 01343ntm a22003857u 4500
001 zp56301
041 |a cze 
100 1 |a Dostál, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Změny vybraných vlastností masa v průběhu tepelného zpracování 
246 |a Changes in selected properties during heat treatment of meat 
260 |c 2020 
300 |a 49 s. (80 571 znaku). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a tepelný záhřev 
653 |a změny chemického složení 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuk 
653 |a textura 
653 |a meat 
653 |a thermal warming 
653 |a changes in chemical compounds 
653 |a proteins 
653 |a fat 
653 |a texture 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49155  |y Plný text v Digitální knihovně UTB