|
|
|
|
LEADER |
01443ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp56289 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šebela, Jaromír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické parametry jedlých olejů na trhu v ČR
|
246 |
|
|
|a Chemical parameters of edible oils on the market
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tuky
|
653 |
|
|
|a kvalita
|
653 |
|
|
|a slunečnicový olej
|
653 |
|
|
|a řepkový olej
|
653 |
|
|
|a tuková čísla
|
653 |
|
|
|a GC analýza složení MK
|
653 |
|
|
|a test zrychlené oxidace
|
653 |
|
|
|a Lipids
|
653 |
|
|
|a quality
|
653 |
|
|
|a Sunflower Oil
|
653 |
|
|
|a Rapeseed Oil
|
653 |
|
|
|a lipid values
|
653 |
|
|
|a GC content analysis
|
653 |
|
|
|a accelerated stability test
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rudolf, Ondřej
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49146
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|