Chemické parametry jedlých olejů na trhu v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šebela, Jaromír (Dissertant)
Other Authors: Rudolf, Ondřej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01443ntm a22004097u 4500
001 zp56289
041 |a cze 
100 1 |a Šebela, Jaromír  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické parametry jedlých olejů na trhu v ČR 
246 |a Chemical parameters of edible oils on the market 
260 |c 2021 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tuky 
653 |a kvalita 
653 |a slunečnicový olej 
653 |a řepkový olej 
653 |a tuková čísla 
653 |a GC analýza složení MK 
653 |a test zrychlené oxidace 
653 |a Lipids 
653 |a quality 
653 |a Sunflower Oil 
653 |a Rapeseed Oil 
653 |a lipid values 
653 |a GC content analysis 
653 |a accelerated stability test 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rudolf, Ondřej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49146  |y Plný text v Digitální knihovně UTB