|
|
|
|
LEADER |
01210ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp56241 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Beranová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa
|
246 |
|
|
|a Evaluation of technological properties of high-matured beef
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 80 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a hovězí maso
|
653 |
|
|
|a mokré zrání masa
|
653 |
|
|
|a suché zrání masa
|
653 |
|
|
|a weigh loss
|
653 |
|
|
|a beef
|
653 |
|
|
|a wet aging of meat
|
653 |
|
|
|a dry aging of meat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49126
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|