Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Beranová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01210ntm a22003377u 4500
001 zp56241
041 |a cze 
100 1 |a Beranová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa 
246 |a Evaluation of technological properties of high-matured beef 
260 |c 2020 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a hovězí maso 
653 |a mokré zrání masa 
653 |a suché zrání masa 
653 |a weigh loss 
653 |a beef 
653 |a wet aging of meat 
653 |a dry aging of meat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49126  |y Plný text v Digitální knihovně UTB