|
|
|
|
LEADER |
01433ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp56079 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tatarková, Lenka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného
|
246 |
|
|
|a Preparation and Properties of Emulsion Gels Based on Cellulose Nanocrystals and Sodium Caseinate
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 116 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pickeringovy emulze
|
653 |
|
|
|a emulzní gel
|
653 |
|
|
|a oleogel
|
653 |
|
|
|a kaseinát sodný
|
653 |
|
|
|a nanokrystalická celulóza
|
653 |
|
|
|a Pickering emulsions
|
653 |
|
|
|a emulsion gel
|
653 |
|
|
|a oleogel
|
653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
653 |
|
|
|a cellulose nanocrystals
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kašpárková, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49090
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|