Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tatarková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 116 s.

Cover

LEADER 01433ntm a22003617u 4500
001 zp56079
041 |a cze 
100 1 |a Tatarková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava a vlastnosti emulzních gelů na bázi nanokrystalické celulózy a kaseinátu sodného 
246 |a Preparation and Properties of Emulsion Gels Based on Cellulose Nanocrystals and Sodium Caseinate 
260 |c 2020 
300 |a 116 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology of Fat, Detergent and Cosmetics Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pickeringovy emulze 
653 |a emulzní gel 
653 |a oleogel 
653 |a kaseinát sodný 
653 |a nanokrystalická celulóza 
653 |a Pickering emulsions 
653 |a emulsion gel 
653 |a oleogel 
653 |a sodium caseinate 
653 |a cellulose nanocrystals 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49090  |y Plný text v Digitální knihovně UTB