Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 64 s. (82 425)

Cover

LEADER 01229ntm a22003377u 4500
001 zp55928
041 |a cze 
100 1 |a Dvořák, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa 
246 |a Utilisation of Protein By-Products from Chicken Deboner Residue 
260 |c 2020 
300 |a 64 s. (82 425) 
500 |a Studijní obor: Polymerní materiály a technologie 
500 |a Studijní obor: Polymeric Materials and Technology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství polymerů 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a želatina 
653 |a extrakce 
653 |a kuřecí kostní separát 
653 |a enzym 
653 |a gelatin 
653 |a extraction 
653 |a mechanically separated meat 
653 |a enzyme 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/49038  |y Plný text v Digitální knihovně UTB