|
|
|
|
LEADER |
01229ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp55928 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dvořák, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití odpadních bílkovin ze separace kuřecího masa
|
246 |
|
|
|a Utilisation of Protein By-Products from Chicken Deboner Residue
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 64 s. (82 425)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymerní materiály a technologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Polymeric Materials and Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství polymerů
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a kuřecí kostní separát
|
653 |
|
|
|a enzym
|
653 |
|
|
|a gelatin
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a mechanically separated meat
|
653 |
|
|
|a enzyme
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/49038
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|