Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv použitých složek na jakos...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Vliv použitých složek na jakost analogů tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vránová, Denisa (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
analogy tavených sýrů
karagenan
texturní profilová analýza
reologické vlastnosti
Processed cheese analogues
carrageenan
textural profile analysis
rheological properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description85 s. (84 905 znaků).

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
    by: Horáková, Kateřina
    Published: 2011
  • Faktory ovlivňující viskozitu analogů tavených sýrů během chládnutí
    by: Hudečková, Lenka
    Published: 2011
  • Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
    by: Šubertová, Pavla
    Published: 2023
  • Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Novák, Pavel
    Published: 2013
  • Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
    by: Kůrová, Vendula
    Published: 2019

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025