catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Tvorba databáze NIR spekter vy...
  • Holdings

Tvorba databáze NIR spekter vybraných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Režná, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
masné výrobky
párky
infračervená spektroskopie
kalibrační modely
obsah tuku
obsah bílkovin
obsah sušiny
meat products
sausages
infrared spectroscopy
calibration models
fat content
protein content
dry matter content
diplomová práce
Physical Description: 84 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
    by: Vojtíšková, Veronika
    Published: (2008)
  • Vliv ochucujících přísad na vybrané vlastnosti veganských omáček
    by: Cahelová, Kateřina
    Published: (2024)
  • Provozní kontrola při výrobě másla
    by: Linhartová, Ludmila
    Published: (2011)
  • Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
    by: Křišťálová, Nikola
    Published: (2017)
  • Tvorba databáze NIR spekter pro různé druhy mas
    by: Polednová, Iveta
    Published: (2024)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...