|
|
|
|
LEADER |
01389ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55864 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Přívarová, Gabriela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko
|
246 |
|
|
|a Effect of Storage Condition on Selected Quality Parameters of Beverage of Plant Origin imitating milk
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 73 s. (89 730 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Viskozita
|
653 |
|
|
|a Sekundární produkty oxidace lipidů
|
653 |
|
|
|a Amoniak
|
653 |
|
|
|a Skladovací pokus
|
653 |
|
|
|a Rostlinné nápoje
|
653 |
|
|
|a Viscosity
|
653 |
|
|
|a Lipid oxidation
|
653 |
|
|
|a Ammonia
|
653 |
|
|
|a Storage experiment
|
653 |
|
|
|a Plant-based beverage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48999
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|