Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přívarová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 73 s. (89 730 znaků)

Cover

LEADER 01389ntm a22003617u 4500
001 zp55864
041 |a cze 
100 1 |a Přívarová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv podmínek skladování na vybrané jakostní parametry nápojů rostlinného původu imitujících mléko 
246 |a Effect of Storage Condition on Selected Quality Parameters of Beverage of Plant Origin imitating milk 
260 |c 2020 
300 |a 73 s. (89 730 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Viskozita 
653 |a Sekundární produkty oxidace lipidů 
653 |a Amoniak 
653 |a Skladovací pokus 
653 |a Rostlinné nápoje 
653 |a Viscosity 
653 |a Lipid oxidation 
653 |a Ammonia 
653 |a Storage experiment 
653 |a Plant-based beverage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48999  |y Plný text v Digitální knihovně UTB