Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matějková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01371ntm a22003617u 4500
001 zp55860
041 |a cze 
100 1 |a Matějková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty 
246 |a Production of Gluten-free Cookies with Non-traditional Raw Materials and their Nutritional Values 
260 |c 2020 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušenky 
653 |a bezlepková potraviny 
653 |a celiakie 
653 |a netradiční suroviny 
653 |a nutriční analýza 
653 |a biscuits 
653 |a gluten-free food 
653 |a celiac disease 
653 |a non-traditional raw material 
653 |a nutritional analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48996  |y Plný text v Digitální knihovně UTB