|
|
|
|
LEADER |
01371ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55860 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Matějková, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
|
246 |
|
|
|a Production of Gluten-free Cookies with Non-traditional Raw Materials and their Nutritional Values
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 78 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sušenky
|
653 |
|
|
|a bezlepková potraviny
|
653 |
|
|
|a celiakie
|
653 |
|
|
|a netradiční suroviny
|
653 |
|
|
|a nutriční analýza
|
653 |
|
|
|a biscuits
|
653 |
|
|
|a gluten-free food
|
653 |
|
|
|a celiac disease
|
653 |
|
|
|a non-traditional raw material
|
653 |
|
|
|a nutritional analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48996
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|