Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hofmanová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01346ntm a22003857u 4500
001 zp55814
041 |a cze 
100 1 |a Hofmanová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády 
246 |a The effect of milk substances on selected properties of chocolate 
260 |c 2020 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a mléčná čokoláda 
653 |a mléčná složka 
653 |a sušená syrovátka 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a tvrdost 
653 |a chocolate 
653 |a milk chocolate 
653 |a milk substances 
653 |a whey powder 
653 |a rheological properties 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48975  |y Plný text v Digitální knihovně UTB