|
|
|
|
LEADER |
01346ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp55814 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hofmanová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
|
246 |
|
|
|a The effect of milk substances on selected properties of chocolate
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 82 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a mléčná čokoláda
|
653 |
|
|
|a mléčná složka
|
653 |
|
|
|a sušená syrovátka
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a milk chocolate
|
653 |
|
|
|a milk substances
|
653 |
|
|
|a whey powder
|
653 |
|
|
|a rheological properties
|
653 |
|
|
|a hardness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48975
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|