Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Lorencová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 76 s.

Cover

LEADER 01200ntm a22003377u 4500
001 zp55803
041 |a cze 
100 1 |a Bartošek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy 
246 |a The Influence of roasting degree on selected parameters of coffee 
260 |c 2020 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a pražení 
653 |a fyzikálně-chemické parametry 
653 |a senzorická analýza 
653 |a coffee 
653 |a roasting 
653 |a physico - chemical properties 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lorencová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48964  |y Plný text v Digitální knihovně UTB