Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv furcellaranu na vybrané v...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti kuřecí šunky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Lyčková, Aneta (Dissertant)
Other Authors Polášek, Zdeněk (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
kuřecí šunka
kappa karagenan
furcellaran
profilová texturní analýza
Warner-Bratzlerův test
reologie
chicken ham
kappa carrageenan
profile textural analysis
Warner-Bratzler's test
rheology
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description89 s. (152 601 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Vinklárková, Kristýna
    Published: 2021
  • Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
    by: Lyčková, Natálie
    Published: 2023
  • Vliv přídavků kappa-karagenanu a draselných tavicích solí na vybrané vlastnosti tavených sýrů
    by: Šubertová, Pavla
    Published: 2023
  • Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
    by: Dostál, Tomáš
    Published: 2023
  • Texturní vlastnosti tavených sýrů vyrobených s použitím binárních směsí karagenanu a alginátu
    by: Bačová, Helena
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025