Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kurková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 57 s.

Cover

LEADER 01248ntm a22003617u 4500
001 zp55797
041 |a cze 
100 1 |a Kurková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva 
246 |a The effect of water addition on bread textural characteristics 
260 |c 2020 
300 |a 57 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rýžová mouka 
653 |a bezlepkové pečivo 
653 |a textura 
653 |a přídavek vody 
653 |a doba hnětení 
653 |a rice flour 
653 |a gluten-free bread 
653 |a texture 
653 |a water addition 
653 |a kneading time 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48959  |y Plný text v Digitální knihovně UTB