|
|
|
|
LEADER |
01248ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55797 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kurková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
|
246 |
|
|
|a The effect of water addition on bread textural characteristics
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 57 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rýžová mouka
|
653 |
|
|
|a bezlepkové pečivo
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a přídavek vody
|
653 |
|
|
|a doba hnětení
|
653 |
|
|
|a rice flour
|
653 |
|
|
|a gluten-free bread
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a water addition
|
653 |
|
|
|a kneading time
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48959
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|