Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křenková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
PCR
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01482ntm a22004097u 4500
001 zp55795
041 |a cze 
100 1 |a Křenková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání 
246 |a Development of Microflora in Model Samples of Natural Cheese During Their Maturation 
260 |c 2020 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a přírodní sýr 
653 |a zrání sýrů 
653 |a kultivační stanovení mikroorganizmů 
653 |a izolace DNA z přírodních sýrů 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
653 |a sekvenace DNA 
653 |a ripened cheese 
653 |a cheese ripening 
653 |a culture determination of microorganisms 
653 |a DNA isolation from natural cheeses 
653 |a PCR 
653 |a DGGE 
653 |a DNA sequencing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48957  |y Plný text v Digitální knihovně UTB