|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp55795 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Křenková, Michaela
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
|
| 246 |
|
|
|a Development of Microflora in Model Samples of Natural Cheese During Their Maturation
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 68 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a přírodní sýr
|
| 653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
| 653 |
|
|
|a kultivační stanovení mikroorganizmů
|
| 653 |
|
|
|a izolace DNA z přírodních sýrů
|
| 653 |
|
|
|a PCR
|
| 653 |
|
|
|a DGGE
|
| 653 |
|
|
|a sekvenace DNA
|
| 653 |
|
|
|a ripened cheese
|
| 653 |
|
|
|a cheese ripening
|
| 653 |
|
|
|a culture determination of microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a DNA isolation from natural cheeses
|
| 653 |
|
|
|a PCR
|
| 653 |
|
|
|a DGGE
|
| 653 |
|
|
|a DNA sequencing
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48957
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|