|
|
|
|
LEADER |
01482ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp55795 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křenková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
|
246 |
|
|
|a Development of Microflora in Model Samples of Natural Cheese During Their Maturation
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a přírodní sýr
|
653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
653 |
|
|
|a kultivační stanovení mikroorganizmů
|
653 |
|
|
|a izolace DNA z přírodních sýrů
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a DGGE
|
653 |
|
|
|a sekvenace DNA
|
653 |
|
|
|a ripened cheese
|
653 |
|
|
|a cheese ripening
|
653 |
|
|
|a culture determination of microorganisms
|
653 |
|
|
|a DNA isolation from natural cheeses
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a DGGE
|
653 |
|
|
|a DNA sequencing
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48957
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|